Här nedan hittar du våra vänner som på ett eller annat sätt hjälper oss att genomföra årets lopp. Vill du vara med och bidra samt synas och eventuellt anordna ett event? Tveka inte att kontakta run@fightcancerandrun.com så kan vi prata detaljer och möjligheter!

Vi tycker att detta lopp är ett fantastiskt initiativ som vi gärna vill vara en del av.

Härliga gänget på Sats hjälper oss i år!

Vår sko-samarbetspartner som ser till att vi landar mjukt! Salming finns med under hela dagen och har massor av bra erbjudande för dig som löpare. Självklart kan du också besöka deras flagshipstore i Sisjön!

Vi välkomnar Bilia Group Göteborg som kommer att finnas på plats under hela loppet dagen så att du kan provköra deras fina bilar. Samtidigt skänker de 100:- per provkörning till Barncancerfonden!

Ett underbart företag som tror på det vi gör. Dessutom är de en av sponsorerna till vår Instagram tävling!

Är en av våra största vänner.

Mats på GreatSigns sponsrar med förstoringarna till vår Instagram-tävling!

RaceONE är det moderna sättet att dela ditt lopp live. Låt de heja på dig under loppet!

Jubileumsklinikens Cancerfond grundades 1952 med ändamålet att aktivt stödja och förbättra cancerforskningen vid och i anslutning till Jubileumskliniken. Under åren 2009 – 2013 delade fonden ut drygt 13,2 miljoner kronor per år. Ge ett bidrag idag!

Även i år är Oliver med och sköter ljud och ljus och förser oss med grym upp tempo musik så att vi får mycket spring i benen!